top of page

Voedingsadvies

Heb je een gezond gewicht en wil je dat graag zo houden door juiste keuzes te maken op het gebied van voeding? Wil je je lichaam niet alleen vullen, maar ook voeden? Ben je vaak moe of heb je weinig energie? Ben je aan het snaaien, terwijl je eigenlijk gezond wilt eten? Dan kun je bij mij terecht voor een voedingsadvies. Samen brengen we jouw eetpatroon in kaart, krijg je een persoonlijk voedingsadvies en begeleid ik je stap voor stap naar een gezond(er) eetpatroon. Uitgangspunten hierbij zijn de Richtlijnen gezonde voeding (2015) en de Schijf van Vijf (2016).

Je leert wat gezonde keuzes zijn binnen jouw voorkeuren, probeert nieuwe producten uit en geniet van lekker eten. Zo kom je tot een persoonlijk basismenu waar je altijd op terug kunt vallen.

20200111_140107_edited.jpg
20210313_191331_edited.jpg
Persoonlijke ervaring:

Hanneke, 50 jaar: "Ik had vaak te weinig energie om de dag goed door te komen en dit had invloed op mijn humeur. Ik ben bij Marijke te rade gegaan voor een advies hierover.  Het inzicht in mijn eetpatroon in relatie tot mijn energieniveau was voor mij een eyeopener. Marijke heeft samen met mij gezocht naar een ander voedingspatroon waarmee ik een betere energieverdeling over de dag heb gekregen. Door haar persoonlijke benadering ben ik in staat om het zonder problemen vol te houden. Ik voel me goed, heb meer energie en ik heb veel geleerd!"

Persoonlijke ervaring:

Miriam, 42 jaar: "Ik dacht altijd dat ik al veel wist over gezonde voeding, ik was altijd aan het lijnen en wist echt wel wat goed en slecht was voor me. Toch bleek dat niet te kloppen en heb ik de afgelopen tijd enorm veel geleerd over gezonde en ongezonde voeding van Marijke. En nu behoort de gezonde voeding tot mijn dagelijkse maaltijden en geniet ik er enorm van. Ik weet hoe ik mijn lichaam voed in plaats van alleen maar vul"

Persoonlijke begeleiding voor een blijvend gezond gewicht en voedingspatroon

bottom of page