top of page

Bewegen

Wil je meer bewegen, maar komt het er niet van? Samen kijken we naar wat je al doet aan bewegen, wat haalbaar voor je is, waar je blij van wordt en vooral wat je vol kunt houden. Ik stimuleer je om op zoek te gaan naar een manier van bewegen die bij jou past en ik coach je in het volhouden hiervan. 

Bewegen zorgt samen met de juiste voeding voor een gezond(er) gewicht en daarmee verhoog je de kans op een gezond leven.

Persoonlijke ervaring:

Cock, 37 jaar: "Marijke heeft me net dat zetje in de rug gegeven dat ik nodig had om weer meer in beweging te komen. Ik kon het niet meer voor me uitschuiven en ben op een heel laagdrempelig manier weer meer gaan bewegen. En dat doe ik nog steeds. Heerlijk!"

Persoonlijke ervaring:

Anne-Marie, 53 jaar: "Sporten is niks voor mij. Als ik het al gedaan heb in het verleden was dat altijd  tijdelijk om af te vallen. Ik was bang dat ik nu ook weer te horen zou krijgen dat ik wel moest gaan sporten als ik wilde afvallen. Maar het fijne is dat Marijke echt meedenkt met wat er in jouw leven past. Tijdelijk sporten om even af te vallen en daarna weer stoppen helpt niet. Ik ben veel meer gaan wandelen en fietsen. Dat past veel beter bij mij." 

IMG_20201118_145105_398.jpg

Persoonlijke begeleiding voor een blijvend gezond gewicht en voedingspatroon

bottom of page