top of page
Puntpaprika met geitenkaas uit de oven
Ingrediënten
1 puntpaprika
Zachte geitenkaas (+/- 40 gram)
2 salade uitjes
pijnboompitten
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de puntpaprika in de lengte door de helft, zodat je twee mooie platte helften krijgt, die je goed kunt vullen. Het is leuk om zo te snijden dat het steeltje eraan blijft zitten. Verwijder de zaadlijsten en leg beide helften op een met bakpapier bekleed rooster. Meng in een kommetje de geitenkaas met de in ringetjes gesneden salade uitjes en de pijnboompitten. Breng op smaak met peper. Verdeel het geitenkaasmengsel over de twee helften en verwarm de puntpaprika voor 20 minuten in de oven. Let op of de geitenkaas niet te donker wordt. Serveer de gevulde puntpaprika met een salade.
Eet smakelijk!
Persoonlijke begeleiding voor een blijvend gezond gewicht en voedingspatroon
bottom of page