Geitenkaas uit de oven

 

Ingrediënten

1 geitenkaas met stevige rand, liefst nog ingepakt

verschillende soorten groenten; paprika, ui, courgette, champignons

handje walnoten

handje pompoenpitten

olijfolie

peper en oregano

honing

bakpapier

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Haal de geitenkaas uit de koelkast en snijdt het meteen overlangs doormidden terwijl de kaas nog koud is en in de verpakking zit. Hierdoor blijft de kaas het beste heel. Haal vervolgens de twee helften voorzichtig uit de verpakking en leg op een stuk bakpapier.

Meng het handje walnoten en de pompoenpitten in een kleine ovenschaal.

Maak de groenten schoon en snijdt ze in niet al te kleine stukken. Doe de gesneden groenten in een ovenschaal en schep om met wat olijfolie. Breng het op smaak met wat peper en oregano.

Zet je ovenschaal met groenten voor 20 minuten in de oven en zet er meteen de schaal met walnoten en pompoenpitten bij.

Na 10 minuten haal je de schaal met de walnoten en pompoenpitten uit de oven en leg je het bakpapier met de twee plakken geitenkaas in de oven. Deze bak je nog 10 minuten met de ovengroenten mee.

Haal de groenten uit de oven en schep dit op een voorverwarmd bord. Leg hierop de twee plakken geitenkaas. Strooi hier de walnoten en pompoenpitten overheen en sprenkel er nog wat honing over.

Eet smakelijk!

IMG-20190124-WA0000.jpg

Persoonlijke begeleiding voor een blijvend gezond gewicht